follow Catalog firme » Consultanta » Consultanta afaceri
  home     Consultanta   Consultanta afaceri

Consultanta afaceri

Obtineti cel mai bun pret pentru consultanta afaceri completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
consultanta afaceri (BUCURESTI)
Integrator it cu o experienta de 16 ani pe piata romaneasca, sistec reuneste o echipa de peste 230 de specialisti, cu..
+40 *** ***Click aici!
consultanta afaceri bucuresti (BUCURESTI)
Echipa virtualsoft este formata din programatori cu o vasta experienta in domeniu, fapt care ne da posibilitatea sa oferim clientilor nostri..
0212 *** ***Click aici!
consultanta afaceri vrancea (VRANCEA)
Comercial reprezentanta mga in vrancea, galati si brasov. consultanta in domeniul afacerilor si juridic. firma t.a.r.d. com s.r.l. are o echipa..
0237 *** ***Click aici!
consultanta afaceri (BUCURESTI)
Roland gareis consulting a fost fondata la viena în 1983. de atunci, in cooperare cu project management group din cadrul universitatii..
0213 *** ***Click aici!
consultanta afaceri (BUCURESTI)
Firma kaizen consulting (bucuresti - romania) este capabila sa sustina mediul de afaceri romanesc cu scopul de a creste competitivitatea prin..
0744 *** ***Click aici!
consultanta afaceri (BUCURESTI)
Misiunea companiei este aceea de a oferi firmelor din romania o solutie integrata de back-office si in domeniile: it, resurse umane,..
0314 *** ***Click aici!
consultanta in afaceri (BUCURESTI)
Compania julsoft group este un dezvoltator de solutii software de tip erp, crm, management al transporturilor, logistica, management al institutiilor medicale...
0213 *** ***Click aici!
consultanta afaceri bucuresti (BUCURESTI)
Experienta profesionala si calitatea serviciilor oferite sunt probate de cresterea continua a numarului de clienti precum si de mentinerea cu succes..
0213 *** ***Click aici!
consultanta in afaceri (PRAHOVA)
Constructii civile/industriale, import-export, comert si distributie en-gross si en-detail, marketing/publicitate, turism, productie si distributie paleti si europaleti, prestari servicii generale, intermedieri..
0729 *** ***Click aici!
consultanta de afaceri (TIMIS)
Firma isi desfasoara activitatea in urmatoarele domenii : audit financiar, consultanta financiara si legislativa, expertize contabile, lichidari, divizari, evaluari patrimoniale, studii..
0256 *** ***Click aici!
consultanta afaceri (BUCURESTI)
Auditsoft consulting este o firma de consultanta in domeniul it, care ofera servicii complete de consultanta in tehnologia informatiei si aplicarea..
0214 *** ***Click aici!
consultanta in afaceri (PRAHOVA)
Este cunoscut faptul ca succesul in vanzari nu depinde de noroc, reactii spontane, instincte de vanzator si de alte asemenea elemente...
0244 *** ***Click aici!
consultanta in afaceri (DOLJ)
S.c. smart & soft s.r.l. este o firma axata pe dezvoltarea infrastructurii it atat din punct de vedere software cat si..
0722 *** ***Click aici!
consultanta afaceri (NEAMT)
Firma de consultanta in afaceri si management cu vasta experienta in vanzari, formarea si gestionarea de retele de distributie, marketing si..
0742 *** ***Click aici!
consultanta afaceri (IASI)
Firma ofera servicii completede : evidenta contabila, intocmirea balantelor si bilantului, a declaratiilor fiscale lunare si trimestriale, a decontului de tva,..
0722 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie