follow Catalog firme » Consultanta » Consultanta afaceri
  home     Consultanta   Consultanta afaceri

Consultanta afaceri

Obtineti cel mai bun pret pentru consultanta afaceri completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
consultanta afaceri (NEAMT)
Firma de consultanta in afaceri si management cu vasta experienta in vanzari, formarea si gestionarea de retele de distributie, marketing si management. Oferim si consultanta pentru turism, ecoturism, pensiuni turistice si agroturistice in vederea atragerii si cresterii numarului de turisti precum si fidelizarea acestora prin noi servicii de divertisment si petrecerea timpului liber. Organizam excursii si circuite montane cu vizitarea principalelor obiective turistice..
0742 *** ***Click aici!
consultanta afaceri (IASI)
Firma ofera servicii completede : evidenta contabila, intocmirea balantelor si bilantului, a declaratiilor fiscale lunare si trimestriale, a decontului de tva, salarizare, toate declaratiile catre cas, cass, anofm, itm obligatii de plata, depunerea actelor la institutiile abilitate, refaceri acte contabile, etc.oferim consultanta fiscala, asistenta si consultanta pentru inceperea unei afaceri...
0722 *** ***Click aici!
consultanta afaceri (HUNEDOARA)
Firma de consultanta si instruire cu experienta de 14 ani.domenii de activitate: consultanta in: management de proiect, management organizational, managementul resurselor umane, evaluarea performantelor personalului, incadrea idee de proiect in sursele de finantare europene. cursuri: manager proiect, leadership, comunicare, lucrul in echipa, rezolvarea problemelor...
0254 *** ***Click aici!
consultanta in afaceri (GALATI)
Birou de mediator mincov marian. consultanta jurica, consultanta in afaceri si management, traduceri autorizate lb. engleza si lb. franceza. medierea conflictelor civile, de afaceri, de familie(divort, incredintare minori, partaj), conflicte penale, conflicte de munca, asigurari, malpraxis...
0743 *** ***Click aici!
consultanta in afaceri (CLUJ)
Marg & associates detine o echipa de profesionisti in elaborarea proiectelor din fonduri europene formata din economisti, tehnicieni, consultanti care propun idei de afaceri de succes pentru obtinerea si implementarea proiectelor europene. echipa noastra va sta la dispozitie pentru mai multe detalii!investe in viitorul tau!!firma noastra garanteaza rambursarea integrala a banilor investiti in achizitia serviciilor de consultanta in conditiile in care proiectul este..
0752 *** ***Click aici!
consultanta afaceri (ALBA)
Societatea comerciala globe index s.r.l timisoara organizata cu capital privat a fost infiintata in anul 2012, avand ca obiect principal de activitate consultanta pentru afaceri si management, in subsidiar unitatea economica desfasoara activitati in domenii precum: de plasare a fortei de munca, de recuperare si colectare a creantelor pentru persoane juridice si fizice, comert electronic,..
0720 *** ***Click aici!
consultanta afaceri (ALBA)
KH CONSULTING SERVICES SRL efectueaza urmatoarele activitati de consultanta ISO:1. CONSULTANTA ISO PENTRU CERTIFICAREA SISTEMELOR DE MANAGEMENT al calitatii (ISO 9001) al mediului (ISO 14001) al sigurantei alimentului (ISO 22000 HACCP) al securitatii si sanatatii ocupationala (OHSAS 18001) al responsabilitatii sociale (SA 8000) al securitatii informatiei (ISO 27001) al dispozitivelor medicale (ISO 13485) al utilizarii mai eficiente si mai durabile a energiei oricare ar fi tipul acesteia SR EN 16001:2009 2. CONSULTANTA..
0723 *** ***Click aici!
consultanta afaceri (CLUJ)
Serviciile noastre sunt proiectate pentru a va oferi mai mult timp sa va concentrati asupra afacerii dumneavoastra. peste 5 ani de experienta in contabilitate. aducem plus valoare afacerii dumneavoastra. profesionalism, promptitudine, continuitate, meticulozitate confidentialitate, eficienta, implicare, responsabilitate. excelent raport calitate-pret, in conditii de eficienta si promptitudine. oferim solutii optime in domeniul financiar-contabil, salarizare si politici manageriale...
0755 *** ***Click aici!
consultanta afaceri (VRANCEA)
Firma de intermedieri financiare : credite bancare, consultanta in afaceri, optimizare firme (financiara, timp, arbitraj, mediere). provinciproteam este broker national de credite, cu sediul central in focsani, vrancea. este interfata dintre clientii care doresc sa achizitoneze un credit si bancile partenere. fara nici un fel de costuri pentru clientii nostri, alegem din ofertele bancilor pe cea adecvata, avantajoasa pentru client, intocmim dosarul si..
0740 *** ***Click aici!
consultanta afaceri (MURES)
Oferim servicii de consultanţă în afaceri şi întocmim dosare pentru finanţări fonduri europene nerambursabile, mai intermediem şi oportunităţi de investiţii pentru persoane fizice şi juridice şi consultanţă financiară pentru imm -uri. tel. 0757471673 investitii in activitati productive: modernizare, extindere, achizitii de echipamente si utilaje, constructii noi pentru imm-uri - suma maxima acordata poate fi de pana la 1.500.000 euro cu finantare de 70% nerambursabil..
0757 *** ***Click aici!
consultanta de afaceri (TULCEA)
K.m. expert accountind srl din tulcea, este o societate de audit financiar, consultanta financiar-contabila si de afaceri, contabilitate si expertiza contabila. organizatia noastra este inscrisa in tabloul corpului expertilor contabili si contabililor autorizati, registrul camerei consultantilor fiscali, si cel al camerei auditorilor financiari. suntem prezenti pe piatam in tulcea si in bucuresti..
0240 *** ***Click aici!
consultanta in afaceri (BUCURESTI)
Bridge europe consulting este o firma britanica de consultanta care creaza o punte de legatura intre organizatiile din vestul si estul europei, furnizand totodata servicii de consultanta firmelor romanesti care doresc sa ridice finantari de orice fel, inclusiv accesarea fondurilor nerambursabile...
0212 *** ***Click aici!
consultanta in afaceri oradea (BIHOR)
Bv business center avand sediul in oradea este o companie ce ofera servicii exclusive de consultanta companiilor private si nu numai in urmatoarele domenii: consultanta online, web design, consultanta in marketing, consultanta in managemet, toate intr-un singur loc realizand astfel primul centru business din romania. misiunea companiei bv business center reprezinta imbunatatirea performantei si serviciilor firmelor din romania oferind clientilor un standard..
0748 *** ***Click aici!
consultanta in afaceri (BUCURESTI)
Smart tax advisors este un brand sub care specialisti cu o vasta experienya pe piata pe care activeaza, colaboreaza pentru a va oferi servicii in urmatoarele domenii: contabilitate, consultanta financiar contabila, tax management, servicii juridice, consultanta in afaceri, managementul riscului. va asiguram inregistrarea si actualizarea la administratia financiara a vectorului fiscal, pentru impozitul pe profit, tva si alte impozite, dupa cum se solicita..
0752 *** ***Click aici!
consultanta in afaceri (PRAHOVA)
Este cunoscut faptul ca succesul in vanzari nu depinde de noroc, reactii spontane, instincte de vanzator si de alte asemenea elemente. in vanzari este nevoie de pregatire. programele noastre de training se concentreaza pe practica si pe dezvoltarea abilitatilor pe care participantii sa le foloseasca imediat in activitatea zilnica...
0244 *** ***Click aici!
consultanta afaceri (BUCURESTI)
BizSuport ofera un set complet de servicii de consultanta si asistenta online pentru antreprenori si investitori. Modelul nostru de afaceri se concentreaza in jurul companiilor aflate intr-un stadiu incipient de dezvoltare a seed, startup - precum si in jurul companiilor mici si mijlocii deja stabilite pe piata si care se pregatesc de exit. Aria de acoperire este la nivelul intregii tari. Misiunea noastra..
0744 *** ***Click aici!
consultanta afaceri buzau (BUZAU)
Anul 2000, infiintarea S.C. Ca Em Au Preda SRL concept ca em au preda: ofera un portofoliu complex de produse si servicii; care se bazeaza pe tehnologiile cele mai avansate in domeniu. misiunea ca em au preda: sa ajute partenerii de afacere sa-si dezvolte propriile afaceri, inclusiv prin utilizarea magazinului virtual; sa creasca satisfactia partenerilor si utilizatorilor produselor oferite; sa contribuie cu profesionalism..
0722 *** ***Click aici!
consultanta afaceri (BUCURESTI)
Auditsoft consulting este o firma de consultanta in domeniul it, care ofera servicii complete de consultanta in tehnologia informatiei si aplicarea acesteia in solutionarea afacerilor. Spre deosibire de conceptele clasice, auditsoft consulting este orientat spre necesitatile clientului nedorind sa fie doar un reseller. Dezvoltarea structurilor bussiness si integrarea lor cu cele europene pot aduce cu ajutorul domeniului it&c noi solutii specializate!..
0214 *** ***Click aici!
consultanta in afaceri (ARGES)
Previzionarea riscului de faliment intr-o economie de piata evaluarea intreprinderilor reperezinta o necesitate continua care vizeaza stabilirea valorii afacerii la un moment dat, masura avutiei reale dar si posibilitatea de sporire a bogatiei in perioada ce va urma...
0766 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie