follow Catalog firme » Consultanta » Consultanta afaceri
  home     Consultanta   Consultanta afaceri

Consultanta afaceri

Obtineti cel mai bun pret pentru consultanta afaceri completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
consultanta in afaceri (BUCURESTI)
Intrucat incurajam asteptarile realiste, dorim sa facem precizari cheie in ceea ce priveste metoda de lucru practicata de compania extreme training!..
0726 *** ***Click aici!
consultanta afaceri (BRAILA)
Identificam programele de finanţare pe tipuri de fonduri Identificam pentru fiecare program de finanţare: obiective, solicitanţi eligibili, activităţi, grupuri ţintă,cheltuieli eligibile. Prezentam..
0726 *** ***Click aici!
consultanta afaceri (BIHOR)
Stimaţi domni, avem deosebita plăcere să vă prezentăm societatea noastră. suntem o companie cu profil de consultanţă în management şi afaceri,..
0359 *** ***Click aici!
consultanta afaceri bucuresti (BUCURESTI)
Sc food safety haccp consult srl - activitate de consultanta pentru implementare-mentinere sisteme de management siguranta alimentelor haccp/iso 22000 si management..
0213 *** ***Click aici!
consultanta in afaceri cluj (CLUJ)
Alo canada este un birou privat de consultanta in emigrare in canada functionand in trei departamente: emigrari, vize si consultanta juridica...
0264 *** ***Click aici!
consultanta afaceri bucuresti (BUCURESTI)
Promo & trade network srl are ca un prim obiectiv indeplinirea dorintelor si nevoilor clientilor sai prin furnizarea de servicii personalizate..
0733 *** ***Click aici!
consultanta afaceri (BUCURESTI)
Finit consult & management este o societate comerciala cu capital integral romanesc care are ca obiect principal de activitate consultanta pentru..
0311 *** ***Click aici!
consultanta afaceri covasna (COVASNA)
Asociatia intreprinzatorilor mici si mijlocii covasna este inregistrata conform legii nr. 21/1924 si modificata dupa legea nr. 26/1999. asociatia s-a infiintat..
0267 *** ***Click aici!
consultanta afaceri (BUCURESTI)
Consultanta pentru elaborarea proiectelor de investitii cu finantare nerambursabila din fonduri post aderare in domenii diverse precum agricultura, industrie alimentara, piscicultura,..
0213 *** ***Click aici!
consultanta afaceri (BUCURESTI)
Firma conversum traduceri srl va ofera servicii profesionale de traducere si interpretariat din/in urmatoarele limbi: engleza, spaniola, portugheza, franceza, italiana, maghiara,..
0766 *** ***Click aici!
consultanta in afaceri (BUCURESTI)
Bridge europe consulting este o firma britanica de consultanta care creaza o punte de legatura intre organizatiile din vestul si estul..
0212 *** ***Click aici!
consultanta de afaceri (TULCEA)
K.m. expert accountind srl din tulcea, este o societate de audit financiar, consultanta financiar-contabila si de afaceri, contabilitate si expertiza contabila...
0240 *** ***Click aici!
consultanta in afaceri (BUCURESTI)
S.c. energen s.r.l. ofera cele mai noi si complete solutii si produse in domeniul reducerii consumului de energie electrica, ce acopera..
0314 *** ***Click aici!
consultanta afaceri (BUZAU)
Compania ofera o gama larga de servicii de consultanta in afaceri cum ar fi: - consultanta accesare fonduri nerambursabile, elaborare proiecte/ planuri..
0734 *** ***Click aici!
consultanta afaceri (DAMBOVITA)
Consultanta in afaceri si management proiecte fonduri europene-feadr tegeron cons este o companie romana de consultanta in afaceri si management, cu..
0245 *** ***Click aici!
consultanta afaceri (BUCURESTI)
Experienta pe care am acumulat-o si relatiile de afaceri pe care le-am construit timp de 12 ani ne permit sa oferim..
021- *** ***Click aici!
consultanta afaceri (DOLJ)
Profilul firmei: firma privata - infiintata in martie 2000; principalele activitati: consultanta, evaluare, asistenta in afaceri si managementul firmei, in reorganizare..
0251 *** ***Click aici!
consultanta afaceri (CLUJ)
Societate importanta din cluj, care are ca obiect principal de activitate prestarea de servicii de consultanta fiscala si expertiza contabila. oferim..
0745 *** ***Click aici!
consultanta in afaceri oradea (BIHOR)
Bv business center avand sediul in oradea este o companie ce ofera servicii exclusive de consultanta companiilor private si nu numai..
0748 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie