follow Catalog firme » Consultanta » Consultanta afaceri » Judetul DOLJ
  home     Consultanta afaceri   Judetul DOLJ

Consultanta afaceri Dolj

Obtineti cel mai bun pret pentru consultanta afaceri completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
consultanta in afaceri (Craiova, DOLJ)
S.c. smart & soft s.r.l. este o firma axata pe dezvoltarea infrastructurii it atat din punct de vedere software cat si hardware. va asiguram pe langa analiza necesitatilor din firma si suportul material si logistic pentru rezolvarea acestora si nu numai atat, vom fi un partener fidel care va va sta alaturi atata timp cat este necesar pentru a face din sistemul dumneavostra..
0722 *** ***Click aici!
consultanta afaceri (Craiova, DOLJ)
Profilul firmei: firma privata - infiintata in martie 2000; principalele activitati: consultanta, evaluare, asistenta in afaceri si managementul firmei, in reorganizare sau lichidare, contabilitate, publicitate, proiecte. lero si-a extins activitatea in urma obtinerii unui credit phare 2001 in cadrul programului de coeziune si politici regionale. daca la inceput activitatea firmei era directionata in special spre judetele din zona olteniei (dolj, olt, gorj si..
0251 *** ***Click aici!
consultanta in afaceri (Craiova, DOLJ)
Suntem avensis capital, furnizam servicii specifice in domeniul consultantei in afaceri si management: evaluari, accesarea fondurilor europene, consultanta in management, fuziuni & achizitii si cercetare-analiza pe piata de capital asigurĂ¢nd astfel extinderea, diversificarea si cresterea afacerilor clientilor nostri. acoperim nevoile clientilor nostri cu profesionalism si, prin urmare, le oferim solutii de cea mai noua generatie si servicii cu valoare adaugata...
0762 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie