follow Catalog firme » Consultanta » Consultanta afaceri » Judetul BIHOR
  home     Consultanta afaceri   Judetul BIHOR

Consultanta afaceri Bihor

Obtineti cel mai bun pret pentru consultanta afaceri completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
consultanta afaceri oradea, consultanta afaceri (Oradea, BIHOR)
Firma noastra are ca obiect principal - servicii de consultanta, asigurarea de informatii, parteneriat in diverse oportunitati, cereri - oferte, consultanta in afaceri (eu)., intermedieri, oferte de oportunitati precum si productia de articole handmade, pentru detalii suplimentare in privinta preturilor practicate, sau pentru orice fel de intrebari legate de serviciile oferite de noi, nu ezitati sa ne contactati...
0721 *** ***Click aici!
consultanta afaceri, consultanta afaceri oradea (Oradea, BIHOR)
Activitati de consultanta pentru afaceri si management aceasta clasa include: acordarea de consultatii, indrumare sau asistenta operationala pentru firme si servicii publice. aceste activitati cuprind: relatii si comunicare cu publicul; . proiectarea sistemului contabil, programe de eficientizare a acestuia si proceduri de control a bugetului; . asistenta pentru firme si servicii publice privind planificarea, organizarea eficienta si controlul, managementul informatiei etc;..
0743 *** ***Click aici!
consultanta in afaceri bihor, consultanta afaceri oradea (Oradea, BIHOR)
Imobiliare, consultanta in afaceri, infintari si modificari societati comerciale, contracte, avize, recuperari debite. clientii, sunt partenerii nostrii de afaceri, de ei depinde ca noi sa ne dezvoltam oferind servicii de calitate si de noi depinde ca ei sa isi atinga telul propus. pentru mai multe informatii contactati-ne si sigur va vom putea oferii ce aveti nevoie!..
0724 *** ***Click aici!
consultanta in afaceri oradea (Oradea, BIHOR)
Bv business center avand sediul in oradea este o companie ce ofera servicii exclusive de consultanta companiilor private si nu numai in urmatoarele domenii: consultanta online, web design, consultanta in marketing, consultanta in managemet, toate intr-un singur loc realizand astfel primul centru business din romania. misiunea companiei bv business center reprezinta imbunatatirea performantei si serviciilor firmelor din romania oferind clientilor un standard..
0748 *** ***Click aici!
consultanta juridica in afaceri (Oradea, BIHOR)
Organizarea si conducerea evidentei contabile pt sa, srl, pfa, i.i, scm intocmire bilanturi si bilanturi de lichidare, servicii personal salarizare; depunere situatii la institutii, reprezentare la control, reconstituire evidenta contabila, consultanta, infiintari: srl, ii, pfa, si modificari ale acestora, dizolvari voluntare...
0359 *** ***Click aici!
consultanta afaceri (Oradea, BIHOR)
Stimaţi domni, avem deosebita plăcere să vă prezentăm societatea noastră. suntem o companie cu profil de consultanţă în management şi afaceri, axată in special pe logistica transporturilor rutiere de marfă internaţionale. prin experienţa de 10 ani a specialiştilor noştri putem să vă ajutăm în găsirea soluţiilor optime de transport pe relaţiile de transport legate în special de ue. compania noastră are ca parteneri..
0359 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie