follow Catalog firme » Consultanta » Consultanta afaceri » Judetul ALBA
  home     Consultanta afaceri   Judetul ALBA

Consultanta afaceri Alba

Obtineti cel mai bun pret pentru consultanta afaceri completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
consultanta afaceri, consultanta strategii afaceri, consultanta afaceri alba (Alba Iulia, ALBA)
AVO Lean Consulting SRL este firma de consultantă creată (in 2009) pentru a aduce valoare clienților și să-i ajute să lucreze cu cele mai mici costuri, să imbunătățească continuu productivitatea și calitatea, să reducă permanent timpul dintre primirea comenzii și livrarea acesteia. Pentru mai multe informații vă rog să ne contactați sau să vizitați avoleanconsulting.ro sau adrianoprea.com Serviciile noastre garanteaza obtinerea rezultatelor dorite...
0788 *** ***Click aici!
consultanta afaceri (Timisoara, ALBA)
Societatea comerciala globe index s.r.l timisoara organizata cu capital privat a fost infiintata in anul 2012, avand ca obiect principal de activitate consultanta pentru afaceri si management, in subsidiar unitatea economica desfasoara activitati in domenii precum: de plasare a fortei de munca, de recuperare si colectare a creantelor pentru persoane juridice si fizice, comert electronic,..
0720 *** ***Click aici!
consultanta afaceri (Sebes, ALBA)
KH CONSULTING SERVICES SRL efectueaza urmatoarele activitati de consultanta ISO:1. CONSULTANTA ISO PENTRU CERTIFICAREA SISTEMELOR DE MANAGEMENT al calitatii (ISO 9001) al mediului (ISO 14001) al sigurantei alimentului (ISO 22000 HACCP) al securitatii si sanatatii ocupationala (OHSAS 18001) al responsabilitatii sociale (SA 8000) al securitatii informatiei (ISO 27001) al dispozitivelor medicale (ISO 13485) al utilizarii mai eficiente si mai durabile a energiei oricare ar fi tipul acesteia SR EN 16001:2009 2. CONSULTANTA..
0723 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie